top of page
  • Gentbouw

De vakmensen van Gentbouw realiseren al uw renovatiedromen

Bijgewerkt op: 19 aug. 2022

Overweegt u de totaalrenovatie van uw woning? Dan bent u bij aannemer Gentbouw aan het goede adres! Wij hebben zowel de ervaring als het vakmanschap in huis om elke renovatie te verwezenlijken. In deze blog focussen we op badkamerrenovatie. Lees binnenkort ook de andere blogartikels om meer te vernemen over onze andere renovatiewerken.


Heeft uw badkamer dringend nood aan een facelift? Droomt u al lang van die regendouche of dat bubbelbad? De vakmensen van Gentbouw staan voor u klaar in de wijde regio rond Gent om uw renovatieproject tot een geslaagd einde te brengen en uw droombadkamer waar te maken.


De eerste stap naar uw nieuwe badkamer

De eerste stap van uw badkamerrenovatie is nadenken over wat uw wensen zijn en alvast de nodige inspiratie opdoen. Hoe ziet u de indeling, wat voor soort tegels vindt u mooi, hebt u nood aan een bad én een douche en verkiest u een dubbele of een enkele wastafel? Het zijn maar enkele voorbeelden van belangrijke zaken waar u gerust al eens over mag dromen. Door het nodige denkwerk vooraf te doen, bespaart u zich achteraf heel wat kopzorgen en twijfels, en bovendien krijgt u zo al een eerste zicht op wat er mogelijk is en wat dat betekent voor uw budget.


Verlies deze belangrijke valkuilen niet uit het oog

U hebt al nagedacht over wat u graag wilt? Perfect! Sta dan als stap twee even stil bij de volgende aspecten. Het zijn stuk voor stuk zaken die u vanuit het standpunt van uw comfort en uw veiligheid best vermijdt. Denk bijvoorbeeld maar aan onvoldoende bergruimte, een slechte verhouding tussen functionele en sfeerverlichting, te weinig ventilatie, een te gladde vloer en te weinig bewegingsruimte.


Vertel ons uw plannen, wij voeren ze uit

Hebt u voor uzelf uitgemaakt hoe uw badkamer er zou kunnen uitzien en weet u wat u zeker wel en niet wilt? Dan is het tijd voor de derde stap: uw plannen bespreken met de renovatie-experts van Gentbouw. Zo kunnen we bekijken of alles op uw verlanglijstje ook effectief technisch mogelijk is en kunnen we u vanuit onze ervaring misschien ook nieuwe ideeën aanreiken waar u nog niet aan had gedacht.


Denkt u aan een nieuwe badkamer? Contacteer Gentbouw vandaag nog, uw expert voor professioneel uitgevoerde totaalrenovaties!


65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page