top of page
  • Gentbouw

Hoe een vals plafond uw renovatie een nieuwe look geeft - expertadvies van Gentbouw

Een vals plafond kan een grote meerwaarde betekenen voor uw renovatie of totaalrenovatie. Bij Gentbouw, gespecialiseerd in renovaties en totaalrenovaties in Gent en Oost-Vlaanderen, zijn we ervaren vakmannen die alles tot in de kleinste details afwerken.



Er zijn verschillende voordelen aan het installeren van een vals plafond


Ten eerste kan het uw kamer een nieuwe look geven, of het nu gaat om een moderne uitstraling of juist een meer traditionele. Daarnaast kan een vals plafond bijdragen aan een betere akoestiek en isolatie in de kamer. Ook kan het praktisch zijn voor het verbergen van leidingen of verlichting.


Bij Gentbouw bieden we verschillende soorten valse plafonds aan, zoals gipskartonplaten, gipsvezelplaten of spanplafonds


Onze ervaren vakmannen kunnen u adviseren over welk type plafond het beste bij uw wensen en eisen past. Bij Gentbouw kiezen onze klanten voor onze jarenlange ervaring en oog voor detail. Onze vakmannen zorgen niet alleen voor een prachtig eindresultaat, maar ook voor een efficiënt en soepel renovatieproces.


Als u meer wilt weten over de voordelen en soorten valse plafonds en waarom klanten kiezen voor Gentbouw, neem gerust contact met ons op via onze website of bel ons. Wij helpen u graag verder met al uw renovatie- en plafondbehoeften.



28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page