top of page
  • Gentbouw

Duurzame verwarmings- en elektriciteitsinstallatie

Comfortabel wonen met nieuwe, moderne systemen


Vandaag de dag is er steeds meer aandacht voor duurzaam en comfortabel wonen. Het is daarom goed eens stil te staan bij de energievoorziening in onze woon- en werkomgeving. Om een substantiële bijdrage te leveren aan ons milieu is een upgrade van onze woninginstallaties vaak geen overbodige luxe. We zetten hier de voordelen van het vernieuwen van de verwarming of de elektrische installatie voor u op een rij.


Efficiëntere warmtevoorziening


Schakel een gecertificeerd installatiebedrijf in en laat een ervaren en bekwame vakman uw huidige woonsituatie inventariseren. Voorzien van een goed advies komt u gemakkelijker tot weloverwogen keuzes om uw huis energiezuiniger te maken. Met het installeren van een warmtepomp volgt u de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam verwarmen. Geruisloos maakt u de overstap naar een verwarmingsinstallatie die draait op elektriciteit, een schone energiebron. Daarnaast zijn er ook moderne verwarmingsketels op gas. Een voordeel hiervan is het hoge rendement dat ze leveren, vandaar de naam hr-ketels. De efficiëntere verbranding van gas zorgt dan voor een reductie van de benodigde hoeveelheid brandstof. En dat is beslist goed voor ons milieu en onze directe leefomgeving.


Voordelen van een moderne lichtinstallatie


Het is aan te raden om uw elektriciteitsinstallatie regelmatig te laten controleren door een vakkundige installateur en zo nodig in zijn geheel of deels te laten vernieuwen. Zo weet u zeker dat uw elektriciteitsnetwerk altijd goed werkt en veilig is. Steeds vaker kiezen we voor moderne elektrische toepassingen. Misschien wilt u tevens uw elektriciteitscircuit uitbreiden vanwege de veranderde behoeften. Ook is het mogelijk te kiezen voor ledverlichting vanwege de vele voordelen. Ledverlichting heeft een grote lichtintensiteit en verbruikt tegelijkertijd minder stroom dan de standaard lichtbronnen. Voor nog meer comfort in huis valt er daarnaast ook te denken aan een regelbare thermostaat en op afstand bedienbare elektrische apparatuur.


Neem contact op met de professionele installateurs van Gentbouw voor het gelijktijdig vernieuwen van uw verwarmings- en elektriciteitssysteem.


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page