top of page
  • Gentbouw

De soorten pleisterwerk en de voordelen ervan op een rij

Gentbouw is uw specialist in pleisterwerken en valse wanden


Gentbouw, gevestigd in Gent, is uw partner als het aankomt op het bepleisteren van binnenmuren. We bepleisteren binnenmuren op diverse manieren voor u. Manueel pleisteren, bepleisteren met een machine, glad stucwerk of behangklaar pleisteren, het kan allemaal. Bovendien heeft pleisterwerk heel wat voordelen. We zetten hier de belangrijkste pluspunten op een rij.


Een valse wand luchtdicht afsluiten met pleisterwerk


Pleisterwerk zorgt voor een luchtdichte afsluiting van een valse wand. Dit brengt met zich mee dat de wand een hogere isolatiefactor krijgt.


De akoestische isolatie van pleisterwerk op valse wanden


Bovendien zorgt pleisterwerk ook voor een mooie akoestische isolatie. Ideaal als u studerende kinderen de nodige ondersteuning wilt geven of gewoon wilt genieten van een rustige en stille omgeving.


Ga voor brandveilige valse wanden met pleisterwerk


Omdat pleisterwerk een extra laag boven op een wand vormt, krijgt deze wand een hogere brandveiligheid. Een mogelijke brandhaard krijgt minder snel de kans zich te verspreiden.


Wanden met pleisterwerk kunt u gemakkelijk schilderen of behangen


Tenslotte is het ook gemakkelijker om een egaal bepleisterde wand te schilderen of te behangen. Dankzij het vakwerk van Gentbouw zijn uw wanden glad en wordt schilderen of behangen een koud kunstje.


Gentbouw: een hecht team dat uw renovatie tot in de puntjes afwerkt


Gentbouw uit Gent is gespecialiseerd in renovaties en totaalrenovaties. We zijn een hecht team van vakmensen, dat elk project tot in de kleinste puntjes afwerkt. Een ouderwetse schouw tot een modern concept met valse wanden omtoveren? Wanden waarin op een ingenieuze manier verlichting is aangebracht plaatsen? Isolatie tussen wanden voorzien en wanden bepleisteren? We doen het allemaal.


Contacteer vandaag nog Gentbouw voor een vrijblijvende afspraak en offerte voor uw project.


23 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page