top of page
  • Gentbouw

Algemene renovaties voor een instapklare woning of kantoorruimte

De tijd dat mensen jarenlang in hetzelfde interieur woonden en werkten, is voorbij. Op privévlak veranderen mettertijd behoeften en prioriteiten, in functie van een gewijzigde gezinssamenstelling of andere smaken en nieuwe tendensen. Op professioneel gebied wordt er alsmaar meer aandacht besteed aan een ergonomische werkomgeving met voldoende ruimte, de juiste lichtinval enz. En dat betekent dat er heel wat verbouwd en gerenoveerd wordt!


Denkt u ook aan renoveren in regio Gent of elders in Oost-Vlaanderen, dan zit u goed bij algemeen aannemersbedrijf Gentbouw.Totaalrenovaties, zo geklaard door Gentbouw


Wij staan ten dienste van particulieren en bedrijven voor renovaties van a tot z. Hoe we dat doen? Door de juiste mix van ervaring, knowhow én samenwerking. Wij zijn ruim 30 jaar actief in de bouw en werken met een gevarieerd team van eigen medewerkers. Stuk voor stuk hebben zij een uitgebreide expertise in hun vak. Daarnaast hebben wij ons omringd met een waardevol netwerk van onderaannemers, gespecialiseerd in verschillende bouwdomeinen.


Als hoofdaannemer adviseert, coördineert en realiseert Gentbouw uw volledige verbouwing: van de opmaak van de plannen tot de oplevering van de werken.


Van de ruwbouwwerken tot de interieurafwerking


Door die veelzijdige competenties kan ons bedrijf inderdaad het hele plaatje voor zijn rekening nemen.


Wij doen de ruwbouwwerken bij een uitbreiding van uw woning of zaak. Dat impliceert dus het winddicht maken van de nieuwe aanbouw, met de dakwerken en de beglazing. Dan volgt de chape. We hebben ervaren elektriciens, chauffagisten en sanitaire installateurs onder ons. Eveneens professionele stukadoors die garant staan voor perfect pleisterwerk op muren en plafonds. Voor de afwerking zijn onze schilders, vloerders en tegelzetters aan zet.


Welke verwarming u ook verkiest, grote tegels of mozaïek in de badkamer, een laminaat- of parketvloer … bij Gentbouw krijgt u over elk aspect van uw renovatie deskundig advies: over de beschikbare materialen op de markt, over hun prijs, over voor- en nadelen. Aan u de uiteindelijke keuze; wij werken volgens uw voorkeur en budget.Wat wij concreet voor u kunnen betekenen, is te omvangrijk om op deze pagina te beschrijven. We weiden er graag over uit in de andere blogartikels.


Meer uitleg of een gratis offerte voor uw renovatieplannen? Contacteer ons vandaag nog, telefonisch of via mail. U hoort snel van ons!44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page